Ko smo mi?

IBN Studio je kuća koja se bavi nizom grafičkih, filoloških i IT usluga, među kojima prednjači izdavačka delatnost. Naš pristup izdavaštvu je drugačiji, a više o tome možete pročitati ovde. Od uredničkih usluga, preko lekture i korekture pa do preloma teksta i pripreme za štampu, možemo da odgovorimo na sve zahteve.

Pored knjiga, IBN Studio se bavi i ostalim aspektima grafičke produkcije, poput izrade različitog štampanog ili reklamnog materijala – od ideje do štampe. Ovo podrazumeva memorandume, flajere, vizitkarte, brošure, kataloge i druge štampane forme. Možemo da odgovorimo i na zahteve za štampom velikog formata koji podrazumevaju brendiranje lokala, roll up banere i druge.

IBN Studio ima kapacitete da pruži adekvatnu podršku Vašim projektima kroz sve delatnosti kojima se bavimo. Za stalnu saradnju smo predvideli brojne popuste i pogodnosti kako bismo pokazali da cenimo Vaše poverenje.

VIše o namaNaše usluge
IBN Studio

IBN STUDIO PREPORUČUJE

Sedam slepih žena

Utroba kosmosa ili majčina utroba – svejedno je. Povezuje nas tama. Dok smo još uvek spojeni vrpcom za drugo živo biće, nesvesni velikog praska u glavi, predodređeni smo za uzvišenu svrhu – biti iznad svih na planeti. A onda se rodimo ranjivi, nezaštićeni i nespremni da prihvatimo izazov… I trenutak rađanja nam zauvek bude izbrisan iz sećanja.

Zbunjeni, nastavljamo dug put u nepoznato, ograničeni prostorom i vremenom, vođeni nevidljivom rukom kojoj nesvesno verujemo.

Do prve raskrsnice gde moramo pustiti ruku i na putu prema zvezdama, opet, zaboraviti sve…

IBN Studio toplo preporučuje čitaocima ovu sjajnu knjigu.

Ukoliko ste zainteresovani za izdavaštvo, grafički dizajn i prevođenje, onda IBN Studio nudi čitav spektar usluga u ovim oblastima. Specijalizovani su za pripremu i štampanje knjiga, pružajući kvalitetno uređivanje i lekturu. Pored toga, njihova stručnost obuhvata veb dizajn i SEO optimizaciju, što pomaže da se poboljša vidljivost sajta na internetu. Međutim, pored poslovnih usluga, vredi obratiti pažnju na zabavne aspekte kao što su online igre. Na primer, možete saznati više o strategijama i savetima za igranje Baccarat na https://citeulike.org/de-at/blog/guide-zu-online-baccarat-strategie-und-die-besten-baccarat-tipps-fur-anfanger/ sajtu. Ove informacije su korisne i za početnike i za iskusne igrače. Tako, kombinacija profesionalnih usluga u oblasti izdavaštva i grafike sa uzbudljivim mogućnostima online igara stvara jedinstvenu ponudu za različite kategorije korisnika.

IBN Studio

Vaše pravo na kvalitet

ŠTAMPANI MATERIJAL

Naša ponuda sa primerima govori više od reči

U nastavku možete pogledati deo naše ponude, deo koji ni iz daleka ne pokriva sve što možemo da Vam ponudimo. Ukoliko imate potrebu za izradom materijala koji ovde nije naveden, kontaktirajte IBN Studio i dozvolite nam da zaslužimo Vaše poverenje.