Ko smo mi?

IBN Studio je kuća koja se bavi nizom grafičkih, filoloških i IT usluga, među kojima prednjači izdavačka delatnost. Naš pristup izdavaštvu je drugačiji, a više o tome možete pročitati ovde. Od uredničkih usluga, preko lekture i korekture pa do preloma teksta i pripreme za štampu, možemo da odgovorimo na sve zahteve.

Pored knjiga, IBN Studio se bavi i ostalim aspektima grafičke produkcije, poput izrade različitog štampanog ili reklamnog materijala – od ideje do štampe. Ovo podrazumeva memorandume, flajere, vizitkarte, brošure, kataloge i druge štampane forme. Možemo da odgovorimo i na zahteve za štampom velikog formata koji podrazumevaju brendiranje lokala, roll up banere i druge.

IBN Studio ima kapacitete da pruži adekvatnu podršku Vašim projektima kroz sve delatnosti kojima se bavimo. Za stalnu saradnju smo predvideli brojne popuste i pogodnosti kako bismo pokazali da cenimo Vaše poverenje.

VIše o namaNaše usluge
IBN Studio

IBN STUDIO PREPORUČUJE

Beograd: Poslednja opcija

Krajem osamdesetih godina prošlog veka, Aleksandar Popović, sticajem nesrećnih okolnosti i pod velom tajni prinuđen je da napusti porodicu i ovu zemlju.

Trinaest godina kasnije, vraća se kao Filip Mer želeći da investira u farmako-industriju, kao i da ispravi neke nepravde iz prošlosti i obezbedi svome sinu budućnost. Tada nastaje prava uzbuna u redovima obaveštajnih službi Srbije, Amerike i Rusije.

Šta to Filip Mer zna, šta ih sve zabrinjava i dokle su spremni da idu da bi ga naterali da progovori? Šta je Babuška? Ko je tajanstveni čovek koji ima znanja, snage, mogućnosti i moći da sam krene u borbu za istinu, a protiv svih? Da li je dovoljno moćan da u šaci drži velike igrače?

Ko će koga nadigrati u ovoj priči punoj neočekivanih preokreta, priči u kojoj se prepliću strast, smrt, ljubav, intrige i odanost?

IBN Studio toplo preporučuje čitaocima ovu sjajnu knjigu.

IBN Studio

Vaše pravo na kvalitet

ŠTAMPANI MATERIJAL

Naša ponuda sa primerima govori više od reči

U nastavku možete pogledati deo naše ponude, deo koji ni iz daleka ne pokriva sve što možemo da Vam ponudimo. Ukoliko imate potrebu za izradom materijala koji ovde nije naveden, kontaktirajte IBN Studio i dozvolite nam da zaslužimo Vaše poverenje.