Naše usluge

IBN Studio je kuća koja se bavi nizom grafičkih, filoloških i IT usluga, među kojima prednjači izdavačka delatnost. Naš pristup izdavaštvu je drugačiji, a više o tome možete pročitati ovde. Od uredničkih usluga, preko lekture i korekture pa do preloma teksta, pripreme za štampu i same štampe, možemo da odgovorimo na sve zahteve.

Pored knjiga, IBN Studio se bavi i ostalim aspektima grafičke produkcije, poput izrade različitog štampanog ili reklamnog materijala – od ideje do štampe. Ovo podrazumeva memorandume, flajere, vizitkarte, brošure, kataloge i druge štampane forme. Možemo da odgovorimo i na zahteve za štampom velikog formata koji podrazumevaju brendiranje lokala, roll up banere i druge. Pojačan produkcionim mašinama za digitalnu štampu, IBN Studio je došao do mogućnosti da bude još fleksibilniji prema Vašim potrebama ili rokovima.

Naša kuća ima kapacitete da pruži adekvatnu podršku Vašim projektima kroz sve delatnosti kojima se bavimo. Za stalnu saradnju smo predvideli brojne popuste i pogodnosti kako bismo pokazali da cenimo Vaše poverenje. usluge

Naše usluge graficki dizajn

Graficki dizajn

Za Vas, kao našeg potencijalnog klijenta, dovoljno je reći da je grafički dizajn vizuelna komunikacija Vašeg brenda ili firme sa tržištem. To je način na koji se predstavljate potencijalnim klijentima, način na koji predstavljate viziju svoje kompanije i vrednosti koje ona predstavlja.

Saznajte više
Naše usluge prelom teksta

Prelom teksta i priprema za štampu

Već od prvih dana štampe, još od Gutenberga, postalo je jasno da tekst može biti manje ili više čitljiv, te da je potrebno obratiti pažnju na raspored elemenata i njihov međusobni odnos. Danas se čitav taj posao obavlja na računarima, ali su osnovni principi ostali nepromenjeni.

Saznajte više
Naše usluge lektura

Lektura i korektura

Čest je slučaj da se pod lekturom podrazumevaju i drugi zadaci koji ne spadaju u ovu oblast. Put jednog teksta do objavljivanja nije ni kratak, ni jednostavan, ali ćemo pokušati da što sažetije objasnimo ko je sve uključen u uređivanje teksta i šta je čiji zadatak.

Saznajte više
Naše usluge copywrite

Copywrite

Copywriteri, ili pisci reklamnih tekstova, jesu ljudi koji pišu tekstove u svrhu reklamiranja proizvoda, posla, osobe, mišljenja ili ideje. Primalac ovakve poruke (čitalac, slušatelj itd.) bi posle njenog prijema trebalo da poželi da kupi proizvod ili usvoji tačku gledišta koju tekst zastupa.

Saznajte više
Naše usluge prevodi

Prevodi

Glavna odlika dobrog prevoda je da čitalac prevedenog teksta praktično ni ne oseti razliku, odnosno da veruje da je tekst izvorno pisan na njegovom jeziku i da je to učinio neko kome je taj jezik maternji. Naravno, ovo je ideal koji nije uvek moguće dostići, ali treba ka tome stremiti.

Saznajte više
Naše usluge izrada sajta

Izrada sajta

Da li Vam je sajt potreban ili ne, odavno više nije pitanje. Potreban Vam je. Prosto, ako Vas nema na internetu, kao da ne postojite. Ako je sajt nekada i bio luksuz velikih kompanija, danas je to nasušna potreba svakog biznisa. Samo je pitanje kakav sajt treba da bude.

Saznajte više
Naše usluge sta je seo optimizacija

Šta je SEO optimizacija?

Doslovno značenje je optimizacija za internet pretraživače (Search Engine Optimization). Radi se zapravo o nizu podešavanja i adaptacija na sajtu koja imaju za cilj da Vaš sajt rangiraju na visokom mestu u pretrazi – jer samo ta mesta donose promet.

Saznajte više
Naše usluge stručni skupovi

Stručni skupovi

IBN Studio ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji stručnih skupova na najrazličitije teme. Do sada smo, što kao organizatori, što kao tehnička i logistička podrška učestvovali u organizaciji preko stotinu stručnih skupova u različitim formatima u poslednjih desetak godina.

Saznajte više

Kontaktirajte sa nama

IBN Studio Vam stoji na raspolaganju za sve usluge koje pružamo. Kontaktirajte nas i pružite nam priliku da zaslužimo Vaše poverenje.