Zahtev za ponudu

IBN Studio je kuća koja se bavi nizom grafičkih, filoloških i IT usluga, među kojima prednjači izdavačka delatnost. Naš pristup izdavaštvu je drugačiji, a više o tome možete pročitati ovde. Od uredničkih usluga, preko lekture i korekture do preloma teksta i pripreme za štampu, možemo da odgovorimo na sve zahteve. Pored knjiga, IBN Studio se bavi i ostalim aspektima grafičke produkcije, poput izrade različitog štampanog ili reklamnog materijala – od ideje do štampe. Ovo podrazumeva memorandume, flajere, vizitkarte, brošure, kataloge i druge štampane forme. Možemo da odgovorimo i na zahteve za štampom velikog formata koji podrazumevaju brendiranje lokala, roll up banere i druge. Pojačan produkcionim mašinama zadigitalnu štampu, IBN Studio je došao do mogućnosti da bude još fleksibilniji prema Vašim potrebama ili rokovima.

IBN Studio – Vaše pravo na kvalitetnu uslugu

Naše IT usluge na prvom mestu obuhvataju izradu i održavanje web sajtova, Social Media marketing kao i brojne druge potrebe koji su podrška Vašem poslovanju. IBN Studio ima i bogato iskustvo u organizaciji i tehničkoj realizaciji velikog broja stručnih skupova. Od 2010. godine do danas, imali smo prilike da učestvujemo u realizaciji preko stotinu stručnih skupova. Prevodilačka delatnost kojom se naša kuća bavi počiva na vrhunskim prevodiocima za engleski, ruski, francuski, španski jezik i italijanski jezik. Kao logičan dodatak, nameće se i copywriting, odnosno pisanje tekstova u svrhu reklamiranja proizvoda, posla, osobe, mišljenja ili ideje.

IBN Studio za grafički dizajn i druge usluge Vam stoji na raspolaganju u svakom trenutku. Ukoliko imate neko pitanje, nedoumicu, dilemu ili želite da Vam dostavimo ponudu za neki posao, to možete učiniti ovde.

Vaše ime (Obavezno polje)

Email adresa (Obavezno polje)

Tema (Obavezno polje)

Vaša poruka (Obavezno polje)

Sedište

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.

Digitalna štamparija

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.