roll up baneri

Roll up baneri

Veoma značajnu komponentu Roll up banera čini dobro dizajnersko rešenje. Adekvatan, diskretan i primeren dizajn može značajno doprineti utisku poslovnosti.

Roll up baneri su kompaktno, sklopivo i prenosivo rešenje koje, uz dobro dizajnersko rešenje, može veoma efektno da istakne Vašu firmu u većim prostorima.

Roll up baneri koje nudimo razlikuju se od drugih po materijalu koji koristimo za štampu. Mnoge kolege u želji da postignu što nižu cenu štampaju na ciradnom platnu. Osim što je ciradno platno jeftinije, često se reklamira kao dugovečno rešenje – što je tačno. Jači materijlal obezbeđuje da štampani deo traje duže. Ipak, naša praksa je pokazala da ciradno platno vremenom krivi mehanizam.

Kako je mehanizam skuplji od štampanog dela, smatrali smo da je bolje zaštititi ga, ali naći materijal koji je otporniji od klasičnog materijala za banere. Naše rešenje je neznatno skuplje, ali PolyFlat materijal nudi dovoljno ojačanje da štampani deo bude dugovečniji, a pritom ne oštećuje mehanizam.

Na ovaj način, Vaši Roll up baneri traju duže, a sam mehanizam možete koristiti i više puta menjajući samo štampani deo – što je daleko povoljije nego praviti novi.

Roll up baneri > cena već od 50 EUR

Roll up baneri su vertikalni, samonoseći panoi koji se koriste u reklamne ili informativne svrhe. Potpuno su sklopivi, lako prenosivi i jednostavni za montažu što ih čini idealnim rešenjem za promocije, prezentacije i sajmove.

Sastoje se od aluminijumske baze i printa koji se pakuje u bazu. Najčešće korišćena dimenzija je 85×200 cm. Uz dobar dizajn, može biti idealan način da istaknete Vašu firmu ili proizvod.

Roll up baneri

Vrsta štampe: Digitalna ekosolvent

Format: 85 X 200, 100 X 200. 

Minimalna količina: 1

Roll up baneri su sklopivo, mobilno rešenje koje možete koristiti u svojim prostorijama ili drugde kada se ukaže potreba. Jednostavno i brzo sklapanje mehanizma u kompaktno pakovanje čini ovaj baner veoma efektnim prenosnim rešenjem.

Inicijalni trošak predstavlja mehanizam koji može potrajati nekoliko godina, čak i ako se na njega ne pazi previše. Sam štampani deo se može menjati više puta, znatno povoljnije od inicijalne izrade, dokle god je mehanizam u dobrom stanju. Iskustvo je pokazalo da je optimalna dimenzija 85 X 200 cm. jer su ti baneri kompaktni i dugovečni, ali moguće je napraviti i šire. roll up baneri

Osnovna namena ove vrste banera je da se istakne prisustvo Vaše firme u većem prostoru.

Zahtev za ponudu