Vero
Ledeni anđeo

999.00 RSD

(2 recenzije korisnika)

Do trenutka u kome je upoznajemo Sanes je dete dobrostojećih roditelja, ušuškana u bezbednost internata. Mada toga nije svesna, moraće da odraste jako brzo i uči šta svet zapravo jeste u hodu, bez prava na greške.

Na zalihama

Format:

A5, 21 cm

Broj strana:

274

Povez:

Tvrdi

Pismo:

Latinica

Godina izdanja:

2022.

Kategorije: , , , Šifra proizvoda: 978-86-80558-27-1 Oznake:

Opis

Vero – Ledeni anđeo

Vero – Ledeni anđeo

Pred nama je uzbudljiva priča o mladoj devojci koja se po povratku iz internata, možda i po prvi put u životu, suočava sa realnim svetom. Do trenutka u kome je upoznajemo Sanes je dete dobrostojećih roditelja, ušuškana u bezbednost internata. Internati su mesta na kojima je struktura jasna, a pravila unapred poznata, kao i posledice ukoliko se pravila prekrše. Svet koji će zateći po povratku kući je sve osim toga. Mada toga nije svesna, moraće da odraste jako brzo i uči šta svet zapravo jeste u hodu, bez prava na greške.

Pred njom stoje porodična dvoličnost i intrige visokog društva, mreža starih i poželjnih (možda i nametnutih) prijateljstava iza kojih vrebaju različiti interesi, igre moći, ali i strast koja je neizbežni pratilac mladosti.  A tu je i sudbina.

Želja da žanrovski odredimo ovaj roman dovela nas je pred pitanje: Da li je ovo ljubavna priča zadenuta u triler, ili triler zaodenut u ljubavnu priču?

Tempo pripovedanja je veoma dinamičan, dok su opisi jasni i veoma asocijativni. Vešto se poigravajući sa našom maštom, autorka nas vodi u carstvo brojnih i brzih intriga protkanih suptilnom erotikom. Junakinja, to je sigurno, nema životno iskustvo, ali ni pomagača koji bi joj se našao pri ruci koji bi joj pomogli u snalažnju kroz događaje za koje nije spremna. Pa ipak, snagom karaktera, često koristeći i svoje vrline i svoje mane, junakinja ide dalje, korak po korak.

Iako nas kroz ceo tok radnje prati napetost, pa i strepnja šta će dalje biti, centralno mesto ipak zauzima emotivno biće junakinje jer se često i u odlučivanju vodi srcem radije nego razumom.

I to je to. Ovo je priča junakinje Sanes. Vero nam priča o svojoj junakinji, dok nam sva druga pitanja koja se otvaraju tokom radnje, kao što su pitanja morala, prezentovane slike i realnosti porodice uspešnih ljudi, međuljudski odnosi u visokom društvu i tako dalje,  autorka radije pokazuje izbegavajući svoj sud, čime nam ujedno pruža priliku da se prema tim pitanjima odredimo sami. Već i sam način na koji Sanes oslovljava svoje roditelje, “otac” i “mama” jasno upućuju na pravac kojim će se junakinja kretati.

Mada na momente i sam deluje kao pokretačka sila, njen “Ledeni” je zapravo inicijalna kapisla, bljesak koji će u Sanes probuditi snage kojih ni sama nije bila svesna. Probudivši ženu u devojci, pokrenuo je njeno putovanje do same sebe.

Iz romana:

…Napokon sam stigla kući, i to posle toliko godina života po internatu.Vrata mi je otvorio jedan lep, zavodljiv muškarac. Pružio mi je ruku da izađem. Kako je samo hladan, kao led. Prihvatila sam je i u tom trenutku udar struje je prošao kroz celo moje telo. Bio je kao grom iz vedrog neba, jak i emotivan. Brzo sam se pribrala i izašla elegantno klizeći iz kola poput prave princeze. Ne shvatajući šta mi se to desilo, nasmejala sam se samoj sebi…

…Ledeno me je odmerio od glave do pete i unazad. Kako je samo drzak. Osećala sam se kao da stojim gola pred njim, tako me je bezobrazno skidao pogledom…

…Okrenula sam se i srela sam se sa plavim ledenim pogledom, oči u oči. Bio je to prelep, mlad i veoma zgodan muškarac… ledeni andjeo

Kupovina: ledeni andjeo

Kupovina u Srbiji je predviđena preko naše knjižare. Ukoliko želite da ovu knjigu poručite iz inostranstva, molimo Vas da to učinite ovde.

Naša izdanja možete pogledati u našoj online knjižari. Vero Ledeni anđeo

Pogledajte trejler

Promocija knjige

2 recenzije za Vero
Ledeni anđeo

  1. Mileva IG (potvrđen vlasnik)

    Bilo bi dobro da može plaćanje karticama na sajtu. Ostalo je ok.

  2. Srđan (potvrđen vlasnik)

    Nije loše, brzo se čita.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.