Tiraž rasprodat

Bojan Simić
Za nekoga sve, za svakog ponešto

Zanimljiv pogled na poslovni svet i odnose koji u njemu vladaju.

Format:

A5, 21 cm

Broj strana:

80

Povez:

Meki

Pismo:

Latinica

Godina izdanja:

2019.

Kategorije: , Oznake:

Opis

Naslov ove knjige je namerno široko postavljen jer knjiga teži da ponudi odgovore na neka pitanja u poslovnom svetu. Tih pitanja može biti više, kao što i odgovori mogu biti različiti. Autor sintetizuje dugogodišnje iskustvo u poslovnim vodama birajući segmente koji zavise strogo od čitaoca, a donose boljitak ili uspeh.  Dakle, ako se ova knjiga shvati kao priručnik, što zapravo jeste, ona svakako nije zbirka teorijskih postavki koje možete naći na hiljadu drugih mesta. Ona je jedinstveno iskustvo, sintetizovano i sistematizovano tako da u pojedincu pokrene akciju.

Iz dela:

Baš kao što i stara reklama za firmu koja je poslovala za vreme stare Juge kaže: za nekoga sve, za svakog ponešto, tako ovu knjigu pišem s namerom da neko nađe sve, a opet da svako nađe ponešto.

Ovo je lagano štivo, ne mislim neozbiljno, jer postoji i lagani srčani udar pa ga shvatimo ozbiljno, koje se čita uz doručak ili pre posla da se malo opustite i da za taj dan dobijete malo motivacije. Nikako nemojte uveče da je čitate. Često, zbog obaveza koje imam, čitam uveče i onda mi na pamet padnu svakakve ideje i ok, dobre su to ideje, al’ ne mogu onda da spavam po celu noć i koji će mi onda đavo ideje kad na oči ne vidim sledeći dan da ih realizujem. Dakle ili ujutro ili šlem uveče i bez brige.

Takođe, ovu knjigu pišem da bih onima kojima ponekad ne ide u životu, a uzmu da je čitaju, olakšao barem malo taj trenutak i pokazao im da nisu jedini i da je to jedini siguran dokaz da idu napred. Često kolegama govorim kad nam ne ide da je dobro, jer ne može gore. Tako i vi, kojima trenutno ne ide, znajte da je to dobro, jer ne može gore, a to je siguran put da napredujete.