Web sajt

Web sajt

Web usluge:

Izrada sajta

Mnogi od nas će se složiti da su u svakom poslu kamen temeljac svakog odnosa sa klijentima prvi utisak i preporuka. Dok se preporuka bazira na posledici, dakle Vašem odnosu prema poslu i klijentu odnosno stvarima nad kojima imate potpunu kontrolu i sve zavisi od Vas, prvi utisci su nešto komplikovaniji. Najpre, ne možete ostaviti prvi utisak dva puta. Drugo, najčešće nismo ni svesni kakav prvi utisak ostavljamo. Štaviše, Vi ste svoj prvi utisak ostavili i pre nego što ste postali svesni da taj i taj klijent uopšte i postoji.

U zavisnosti od sadržaja koji nudi Vaš web sajt, lakoće navigacije i dolaženja do potrebnih informacija, pomenuti klijent će se odlučiti da li da kontaktira sa Vama. Naravno, ukoliko to okruženje, uz obaveznu funkcionalnost, ne poseduje i adekvatan vizuelni izgled, klijent će naprosto preći na sledeći sajt.

Više o ovoj temi možete pročitati ovde

IBN studio može da Vam ponudi web sajt na WordPress platformi po veoma povoljnim uslovima. Kako cena izrade sajta varira u zavisnosti od niza faktora, ova ponuda podrazumeva klasičan informativni sajt kakvi se najčešće i prave.

IBN studio ceni Vaše poverenje. Pošaljite nam upit kako bismo mogli da napravimo rešenje koje je najpovoljnije za Vaše potrebe ovde

Web sajt

Cena ne uključuje održavanje sajta, a ukoliko Vam je potrebna i ova usluga, cena je od 50 EUR mesečno. Ostale naše usluge možete pogledati ovde

Po dogovoru sa naručiocem posla, naši dizajneri će ponuditi tri rešenja i ponuditi naručiocu.

Od naručioca se očekuje da obezbedi adekvatan grafički materijal sa kojim se može raditi (logotip u vektorskom formatu, fotografije pristojne rezolucije…) Ukoliko ovo iz ma kog razloga nije moguće, mi ćemo svakako pokušati da izvučemo maksimum iz postojećih resursa.

Napomena:

Za dugoročnu saradnju omogućavamo brojne popuste.

Pratite nas i na društvenim mrežama, kako bi bili u toku sa aktuelnim promocijama i popustima.

Facebook

Instagram

Web sajt
Informativni sajt do pet strana
od 24000
  • Početna strana sa slajderom
  • Do pet strana
  • Mogućnost održavanja sajta
  • Cena ne uključuje hosting i domen
  • Rok izrade: 45 dana

Sedište

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.

Digitalna štamparija

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.