Vizitkarte

Vizitkarte

Digitalna štampa:

Vizitkarte

Vizitkarta, kao i sajt, ostavljaju prvi utisak o Vama i Vašoj firmi. A prvi utisak ne možete ostaviti dva puta. Dobro dizajnirana i kvalitetno štampana vizitkarta govori mnogo primaocu. Postoje dva načina izrade vizikarti, a pravi zavisi od Vaše potrebe. Jedan način je da izborom papira i minimalnim dizajnom ostvarite željeni efekat, dok drugi počiva na grafičkom rešenju radije nego na papiru. U poslovnom svetu postoje brojni nepisani zakoni koji regulišu i ovo pitanje. Više o ovoj temi možete pročitati u našem tekstu ovde.

Vizitkarte mogu biti plastificirane, ali to zavisi od vrste odnosno namene. Izbor papira, takođe, zavisi od namene dok štampa može biti jednostrana kolorna, dvostrana kolorna, kao i crno bela, kombinovano ili u celosti. Naša preporuka je jednostrani kolor.

Minimalni tiraž je 100 primeraka.

Veći tiraži donose i popuste, kao i kombinovanje sa drugim uslugama koje naša kuća pruža.

IBN studio ceni Vaše poverenje. Pošaljite nam upit kako bismo mogli da napravimo rešenje koje je najpovoljnije za Vaše potrebe ovde

Cena štampe ne uključuje dizajn i pripremu, a ukoliko Vam je potrebna i ova usluga, cena je 1200 RSD. Ostale naše usluge možete pogledati ovde

Trošak dizajna i pripreme je jednokratan jer istu pripremu možete koristiti neograničeno. Manje izmene na dizajnu se kod nas ne naplaćuju, ukoliko smo dizajn radili mi.

Po dogovoru sa naručiocem posla, naši dizajneri će izradiiti tri rešenja i ponuditi naručiocu.

Od naručioca se očekuje da obezbedi adekvatan grafički materijal sa kojim se može raditi (logotip u vektorskom formatu, fotografije pristojne rezolucije…) Ukoliko ovo iz ma kog razloga nije moguće, mi ćemo svakako pokušati da izvučemo maksimum iz postojećih resursa.

Napomena:

Za dugoročnu saradnju omogućavamo sabiranje otisaka na mesečnom nivou čime možete ostvariti značajne uštede i ostvariti pravo na brojne popuste.

Pratite nas i na društvenim mrežama, kako bi bili u toku sa aktuelnim promocijama i popustima.

Facebook

Instagram

Vizitkarte
Cena za tiraž od 100 primeraka
580 / 100 kom
  • Digitalna štampa
  • Visoka rezolucija
  • Premium papir
  • Dorada: Sečenje,
  • Plastifikacija nije uključena u cenu
  • Rok izrade za štampu: 24 sata