Memorandum A4

Memorandum A4

Digitalna štampa:

Memorandum A4 

Memorandum je jedan od načina da predstavite Vašu firmu u povoljnom svetlu. Kvalitet memoranduma svedoči o Vašoj pažnji prema detaljima, dok grafička oprema ostavlja upečatljiviji utisak i pomaže u boljem pamćenju vizuelnog identiteta Vaše firme. Najveća prednost memoranduma koje mi izrađujemo, uz dobar dizajn, jeste činjenica da se štampa na stogramskom jednopremaznom papiru visokog kvaliteta. Ovaj papir premium proizvođača ostavlja efektan utisak, već na dodir ali se sadržaj dokumenta može štampati na praktično svim kancelarijskim i kućnim štampačima.

Minimalni tiraž za memorandum je 100 primeraka.

Veći tiraži donose i popuste, kao i kombinovanje sa drugim uslugama koje naša kuća pruža.

IBN studio ceni Vaše poverenje. Pošaljite nam upit kako bismo mogli da napravimo rešenje koje je najpovoljnije za Vaše potrebe ovde

Cena štampe ne uključuje dizajn i pripremu, a ukoliko Vam je potrebna i ova usluga, cena je 2000 RSD. Ostale naše usluge možete pogledati ovde

Trošak dizajna i pripreme je jednokratan jer istu pripremu možete koristiti neograničeno. Manje izmene na dizajnu se kod nas ne naplaćuju, ukoliko smo dizajn radili mi.

Po dogovoru sa naručiocem posla, naši dizajneri će izradiiti tri rešenja i ponuditi naručiocu.

Od naručioca se očekuje da obezbedi adekvatan grafički materijal sa kojim se može raditi (logotip u vektorskom formatu, fotografije pristojne rezolucije…) Ukoliko ovo iz ma kog razloga nije moguće, mi ćemo svakako pokušati da izvučemo maksimum iz postojećih resursa.

Napomena:

Za dugoročnu saradnju omogućavamo sabiranje otisaka na mesečnom nivou čime možete ostvariti značajne uštede i ostvariti pravo na brojne popuste.

Pratite nas i na društvenim mrežama, kako bi bili u toku sa aktuelnim promocijama i popustima.

Facebook

Instagram

Memorandum A4
Cena za tiraž od 100 primeraka
1800 / 100 kom
  • Digitalna štampa
  • Visoka rezolucija
  • Premium papir
  • Dorada: Sečenje
  • Rok izrade za štampu: 24 sata

Sedište

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.

Digitalna štamparija

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.