Flajeri A6

Flajeri A6

Digitalna štampa:

Flajeri A6

Flajeri A6 formata spadaju u najpopularnije. Njihova prednost je u tome što staju u ruku i na malom prostoru prenose najvažnije informacije.

Ovaj vrsta flajera se može štampati kao jednostrani kolor, dvostrani kolor, jedna strana kolor, a druga crno bela, ili u potpunosti crno belo. Ipak, kao najefektivnije rešenje preporučujemo jednostrani kolor.

Mogući izbor papira je velik. Mi preporučujemo kunstdruk od 13o grama u gloss (sjajnoj) ili silk (diskretnijoj) varijanti.

Minimalni tiraž je 300 primeraka za A6.

Veći tiraži donose i popuste, kao i kombinovanje sa drugim uslugama koje naša kuća pruža.

IBN studio ceni Vaše poverenje. Pošaljite nam upit kako bismo mogli da napravimo rešenje koje je najpovoljnije za Vaše potrebe ovde

Cena štampe ne uključuje dizajn i pripremu, a ukoliko Vam je potrebna i ova usluga, cena je 2500 RSD. Ostale naše usluge možete pogledati ovde

Trošak dizajna i pripreme je jednokratan jer istu pripremu možete koristiti neograničeno. Manje izmene na dizajnu se kod nas ne naplaćuju, ukoliko smo dizajn radili mi.

Po dogovoru sa naručiocem posla, naši dizajneri će izradiiti tri rešenja i ponuditi naručiocu.

Od naručioca se očekuje da obezbedi adekvatan grafički materijal sa kojim se može raditi (logotip u vektorskom formatu, fotografije pristojne rezolucije…) Ukoliko ovo iz ma kog razloga nije moguće, mi ćemo svakako pokušati da izvučemo maksimum iz postojećih resursa.

Napomena:

Za dugoročnu saradnju omogućavamo sabiranje otisaka na mesečnom nivou čime možete ostvariti značajne uštede i ostvariti pravo na brojne popuste.

Pratite nas i na društvenim mrežama, kako bi bili u toku sa aktuelnim promocijama i popustima.

Facebook

Instagram

Flajer A6 jednostrani
Cena za tiraž od 300 primeraka
2400 / 300 kom
  • Digitalna štampa
  • Visoka rezolucija
  • Premium papir
  • Dorada: Sečenje
  • Rok izrade za štampu: 24 sata

Sedište

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.

Digitalna štamparija

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.