Brošura

Brošura

Digitalna štampa:

Brošura A4 

Brošura je višestranačna publikacija koja na velikom prostoru može preneti sve što želite da saopštite o svojoj firmi ili Vašim proizvodima. Dizajn i organizacija prostora najčečšće su nalik magazinu, ali nije obavezno. Brošura predstavlja otvoren format čiji se dizajn upodobljava vizuelnom identitetu Vaše firme ili nameni. Zbog tehnike povezivanja, broj strana mora biti deljiv sa četiri.

Digitalna štampa visoke rezolucije garantuje kvalitetan otisak, a uobičajeni izbor materijala podrazumeva kunstdruk od 130 grama (silk ili sjajni) sa plastificiranim koricama na kunstdruku od 300 grama. Preporučeni format je A4 zbog optimizacije troškova, ali nije obavezan.

Minimalni tiraž je 20 primeraka.

Veći tiraži donose i popuste, kao i kombinovanje sa drugim uslugama koje naša kuća pruža.

IBN studio ceni Vaše poverenje. Pošaljite nam upit kako bismo mogli da napravimo rešenje koje je najpovoljnije za Vaše potrebe ovde

Cena štampe ne uključuje dizajn i pripremu, a ukoliko Vam je potrebna i ova usluga, cena je od 250 RSD po strani. Ostale naše usluge možete pogledati ovde

Trošak dizajna i pripreme je jednokratan jer istu pripremu možete koristiti neograničeno. Manje izmene na dizajnu se kod nas ne naplaćuju, ukoliko smo dizajn radili mi.

Po dogovoru sa naručiocem posla, naši dizajneri će izradiiti tri rešenja i ponuditi naručiocu.

Od naručioca se očekuje da obezbedi adekvatan grafički materijal sa kojim se može raditi (logotip u vektorskom formatu, fotografije pristojne rezolucije…) Ukoliko ovo iz ma kog razloga nije moguće, mi ćemo svakako pokušati da izvučemo maksimum iz postojećih resursa.

Napomena:

Za dugoročnu saradnju omogućavamo sabiranje otisaka na mesečnom nivou čime možete ostvariti značajne uštede i ostvariti pravo na brojne popuste.

Pratite nas i na društvenim mrežama, kako bi bili u toku sa aktuelnim promocijama i popustima.

Facebook

Instagram

Brošura A4
od 18 / RSD po strani
  • Digitalna štampa
  • Visoka rezolucija
  • Premium papir
  • Dorada: Sečenje, savijanje, klamovanje
  • Rok izrade za štampu: 72 sata

Sedište

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.

Digitalna štamparija

Sastanci sa klijentima zakazuju se u štampariji.