IBN Online knjižara

Pravo mesto za prave knjige

Izdvajamo iz ponude

U prodaji

Beletristika i publicistika

Stručna literatura

Časopisi

IBN Online knjižara

Vaša internet knjizara

IBN StudioOnline knjižara IBN je mesto na kome možete pronaći veoma zanimljive naslove naših autora, kao i druga izdanja koja smo objavili ili učestvovali u njihovom objavljivanju. IBN Studio je kuća koja posebnu pažnju pruža autorima koji su na samom početku svoje spisateljske karijere, a naročito pesnicima. Više o načinima kako da objavite svoje delo možete saznati ovde.

Osnovni cilj koji naša online knjižara želi da postigne jeste da čitaocima približi autore za koje možda još uvek nisu čuli, kao i da skrenemo pažnju na neka dela koja kod nas nisu dugo objavljivana, a važna su i spadaju u temeljnu literaturu.

Ne manje važna, mada namenjena nešto užem krugu čitalaca, jesu stručna izdanja u čijem smo objavljivanju učestvovali. Otuda, naša online knjižara sadrži i ove naslove. Najveći deo ovih izdanja objavio je Instutut za ekonomiju i pravo iz Beograda čiji smo dugogodišnji saradnici.

Reč, dve o nama

IBN Studio je kuća koja se bavi nizom grafičkih, filoloških i IT usluga, među kojima prednjači izdavačka delatnost. Naš pristup izdavaštvu je drugačiji, a više o tome možete pročitati ovde. Od uredničkih usluga, preko lekture i korekture pa do preloma teksta i pripreme za štampu, možemo da odgovorimo na sve zahteve.

Šta sve nudimo?

Pored knjiga, IBN Studio se bavi i ostalim aspektima grafičke produkcije, poput izrade različitog štampanog ili reklamnog materijala – od ideje do štampe. Ovo podrazumeva memorandume, flajere, vizitkarte, brošure, kataloge i druge štampane forme. Možemo da odgovorimo i na zahteve za štampom velikog formata koji podrazumevaju brendiranje lokala, roll up banere i druge.

Naša kuća ima kapacitete da pruži adekvatnu podršku Vašim projektima kroz sve delatnosti kojima se bavimo. Za stalnu saradnju smo predvideli brojne popuste i pogodnosti kako bismo pokazali da cenimo Vaše poverenje.

Kontaktirajte sa nama i uverite se da smo pravi izbor.

online knjizara

IBN Online knjižara