O nama

IBN Studio za grafički dizajn i druge usluge nastao je iz potrebe za optimizacijom procesa štampe. Proces štampe, kao i svaki drugi proces počiva na besprekornoj koordinaciji svih učesnika. Svojim klijentima nudimo pomoć na svakom koraku, od ideje i poruke, preko vizuelno-grafičkog rešenja pa do same realizacije. Od ideje i inicijalne obrade teksta preko eventualnog prevoda, potom lekture i korekture pa do pripreme za štampu, IBN Studio za grafički dizajn i druge usluge stoji uz svoje klijente zahvaljujući svom kreativnom timu. Kreativni tim profesionalaca u svojim oblastima okupljen je sa ciljem da prema željama naših klijenata pripremi konačan proizvod u najkraćem mogućem roku po najpovoljnijim uslovima.

Naša misao vodilja jeste da spojem starijeg, tradicionalnog pristupa i novih tehnologija ostvarimo maksimalan kvalitet i efikasnost, istovremeno zadržavajući visoke standarde.

Svet grafičara i izdavača promenio se iz korena u poslednjih dvadesetak. Razvojem računarske grafike došlo je do ubrzanja toka rada, a tržišna utakmica nametnula je brzinu i nisku cenu kao imperativ. Internet se pojavio kao novi medij, verovatno najmoćniji. U tome su se izgubili neki stari principi, principi koji i te kako imaju svoje mesto u današnjem svetu. IBN Studio za grafički dizajn i druge usluge trudi se da od starih principa ne odstupa, istovremeno prateći trendove i razvoj, a sve to po veoma povoljnim uslovima. Pozovite nas i uverite se.

Sedište

Digitalna štamparija