Nadežda M. Žitko i Dr Marko Špiler
Javne nabavke u Republici Srbiji

Ova knjiga predstavlja, do danas, najsveobuhvatniji projekat u oblasti javnih nabavki na ovim prostorima. Knjiga u tom smislu predstavlja najbolje štivo kako za početnike, tako i za one koji imaju višegodišnje iskustvo iz oblasti javnih nabavki.

Format:

B5, 24 cm

Broj strana:

748 (I tom), 385 (II tom), 183 (III tom)

Povez:

Meki

Pismo:

Ćirilica

Godina izdanja:

2016.

Kategorije: ,

Opis

Knjiga Javne nabavke u Republici Srbiji je izdanje sa dugom tradicijom. Istorijat ove knjige proteže se na dve decenije, tri Zakona o javnim nabavkama i preko 15 izdanja. Još od prvog Zakona o javnim nabavkama iz 2002. godine Institut za ekonomiju i pravo je prepoznao značaj ove oblasti. Uz nemerljiv doprinos naših saradnika, Nadežde Mitrović Žitko, dr Đorđa Pavlovića i kasnije dr Marka Špilera ovo izdanje postalo je jedini sveobuhvatni priručnik u oblasti javnih nabavki.

Javne nabavke u Republici Srbiji sastoji se od tri toma. Prvi tom posvećen je odredbama i institutima koje Zakon sadrži, kao i objašnjenjima za njihovu primenu. Drugi tom sadrži modele svih akata koji su potrebni u sprovođenju postupaka javnih nabavki dok treći sadrži sam Zakon. Odluka izdavača da na ovaj način podeli građu sasvim je praktične prirode. Odvajanjem modela akata i teksta Zakona u zasebne celine omogućili smo lakše snalaženje u svakodnevnom radu.

Više informacija o ovom izdanju možete pronaći na sajtu izdavača ovde