Tiraž rasprodat

Ana Bućan
Arhitektina kći

Ana Bućan je široj publici poznata kao blogerka koja piše pod imenom Arhitektina kći. Sada je poželela da se publici predstavi štampanim izdanjem koje sadrži priče sa bloga, ali i neke koje nisu objavljivane.

Format:

A5, 21 cm

Broj strana:

196

Povez:

Meki

Pismo:

Latinica

Godina izdanja:

2018.

Kategorije: , Oznake:

Opis

Ana Bućan je široj publici poznata kao blogerka koja piše pod imenom Arhitektina kći. Sada je poželela da se publici predstavi štampanim izdanjem koje sadrži priče sa bloga, ali i neke koje nisu objavljivane. Dinamičan stil pripovedanja, kao i činjenica da je Ana Bućan po struci psiholog, njene priče čine zanimljivim štivom naročito u aspektu karakterizacije. Anini likovi su živi, jasno ocrtani, a težište priče najčešće počiva upravo na njima. Izabrane teme su životne, u svakom redu postoji osećaj doživljenog. Upravo o tom pristupu leži magija ove knjige.

Neke od priča su iz života, neke su predmet autorkine fikcije, ali sve, bez izuzetka, ostavljaju utisak duboko proživljenog. Sa pristojnom dozom empatije, ali bez patetike, Ana Bućan svojim likovima pristupa pažljivo, moglo bi se reći klinički precizno, ocrtavajući ih veoma brižno.