Ponuda

Digitalna stampa Zemun

IBN Studio je kuća koja se bavi nizom grafičkih, filoloških i IT usluga, među kojima prednjači izdavačka delatnost. Naš pristup izdavaštvu je drugačiji, a više o tome možete pročitati ovde. Od uredničkih usluga, preko lekture i korekture pa do preloma teksta i pripreme za štampu, možemo da odgovorimo na sve zahteve. Pored knjiga, IBN Studio se bavi i ostalim aspektima grafičke produkcije, poput izrade različitog štampanog ili reklamnog materijala – od ideje do štampe. Ovo podrazumeva memorandume, flajere, vizitkarte, brošure, kataloge i druge štampane forme. Možemo da odgovorimo i na zahteve za štampom velikog formata koji podrazumevaju brendiranje lokala, roll up banere i druge. Pojačan produkcionim mašinama za digitalnu štampu, IBN Studio je došao do mogućnosti da bude još fleksibilniji prema Vašim potrebama ili rokovima.

Naše IT usluge na prvom mestu obuhvataju izradu i održavanje web sajtova, SEO, Social Media marketing kao i brojne druge potrebe koji su podrška Vašem poslovanju. IBN Studio ima i bogato iskustvo u organizaciji i tehničkoj realizaciji velikog broja stručnih skupova. Od 2010. godine do danas, imali smo prilike da učestvujemo u realizaciji preko stotinu stručnih skupova. Prevodilačka delatnost kojom se IBN Studio bavi počiva na timu vrhunskih prevodilaca za engleski, ruski, francuski, španski jezik i italijanski jezik. Kao logičan dodatak, tu je i copywriting.

Više o našim uslugama možete pročitati ovde

IBN Studio – Vaše pravo na kvalitetnu uslugu

Za dugoročnu saradnju omogućavamo sabiranje otisaka i usluga na mesečnom nivou čime možete ostvariti značajne uštede i ostvariti pravo na brojne popuste.

Pratite nas i na društvenim mrežama, kako bi bili u toku sa aktuelnim promocijama i popustima.

Facebook

Instagram

O nama

Naša misao vodilja jeste da spojem starijeg, tradicionalnog pristupa i novih tehnologija ostvarimo maksimalan kvalitet i efikasnost, istovremeno zadržavajući visoke standarde.

Svet grafičara i izdavača promenio se iz korena u poslednjih dvadesetak godina. Razvojem računarske grafike došlo je do ubrzanja toka rada. Tržišna utakmica nametnula je brzinu i nisku cenu kao imperativ. Internet se pojavio kao novi medij, verovatno najmoćniji. U tome su se izgubili neki stari principi, principi koji i te kako imaju svoje mesto u današnjem svetu. IBN Studio se trudi da od starih principa ne odstupa, istovremeno prateći trendove i razvoj. I to po veoma povoljnim uslovima. Pozovite nas i uverite se.

O nama govori i podatak da je IBN Studio kuća  sa bogatim iskustvom u organizaciji i tehničkoj realizaciji velikog broja stručnih skupova koja  može da Vam ponudi i ovu vrstu usluge. Od 2010. godine do danas, imali smo prilike da učestvujemo u  realizaciji preko stotinu stručnih skupova u organizaciji Instituta za ekonomiju i pravo, kao i Društva za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Naš doprinos se ogledao u tehničkim pitanjma koja su, prema potrebama klijeta i samog skupa, varirale od obezbeđivanja minimalnih ili optimalnih uslova, pa do složenijih zahteva koji su podrazumevali i live stream samog skupa.

Kontaktirajte nas i uverite se u naše mogućnosti.

IBN Studio – ponuda po meri klijenta

Digitalna stampa Zemun